overhero

Welkom bij Politievakbond ACP. De ACP is dé politievakbond die zich maximaal inzet zodat jij je werk veilig, gezond en met plezier kunt doen. Daarnaast biedt de ACP jou een netwerk dat je helpt richting jouw droombaan bij de politie.
We vinden het belangrijk dat jij uit jouw loopbaan kunt halen wat je ervan verwacht. Of het nu gaat om een veilige leuke leer- /werkplek, een eerlijke kans op een N4 baan, omdat dit nu eenmaal beloofd is of ondersteuning wanneer het even niet zo gaat zoals je had gehoopt. De ACP maakt zich hier hard voor!
Met een netwerk van bijna 25.000 politiecollega’s en een team van ervaren, gespecialiseerde juristen, beleidsmensen en projectmedewerkers staan wij 24/7 voor jou en je collega’s klaar. Jij zorgt voor de veiligheid van Nederland en wij zorgen voor jou!

ACP-1

Mens én uniform centraal

Politiemens ben je 24/7. De ACP heeft oog voor jou als mens en tegelijkertijd unieke kennis van ‘het uniform’. Kennis waar jij altijd op terug kunt vallen als het even niet zo gaat zoals jij van tevoren had gedacht. Wij vertegenwoordigen politieMENSEN. Niemand is perfect en een misstap komt voor. Kom je in een situatie die jou in moeilijkheden brengt op het werk, ook dan zijn we er voor jou.

ACP-1

24/7 bereikbaar

Je hebt een geweldig beroep gekozen. Daar weten wij alles van. De ACP zorgt ervoor dat jij jouw energie kunt blijven richten op jouw werk. En daarom zijn wij 24/7 bereikbaar voor jou. Heb je een vraag of loop je ergens tegenaan? Samen met ons netwerk van bijna 25.000 politiemensen en een team betrokken en ervaren juristen, beleidsmensen en projectmedewerkers helpen we jou graag verder.

ACP-1

Gezonde loopbaan

Jouw loopbaan en persoonlijke fitheid is en blijft een onderwerp waar je (soms) hulp bij nodig hebt. De ACP helpt jou graag bij aan jouw carrière bij de politie. Op de academie, waar het niet halen van een fitheidstoets kan zorgen dat je de opleiding niet haalt, maar ook als je al aan het werk bent.

Wij zijn vóór!!!

 Ceep Calm: Wij zijn vóór eerlijke kansen PROFFIT (doorlink naar artikel https://www.acp.nl/nieuws/pa-neemt-aanbeveling-roeien-over/)
 Ceep Calm: Wij zijn vóór verlagen van de werkdruk (doorlink naar artikel https://www.acp.nl/nieuws/strijd-met-ons-mee-voor-een-goede-cao/ (of een recenter artikel)
 Ceep Calm: Wij zijn vóór betere veiligheid van politiecollega’s (doorlink naar artikel https://www.acp.nl/nieuws/stroomstootwapen-moet-breed-beschikbaar-zijn-voor-politiemensen/
 Ceep Calm: Wij zijn vóór een beter doorstroombeleid (doorlink naar filmpje https://www.youtube.com/watch?v=uQVN7koPtFI&feature=youtu.be)

Demonstratie

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN