overhero

Meld je nu aan als LID

Profiteer van alle voordelen van de Politievakbond die ertoe doet.

Word lid

Sluit je aan bij Politievakbond ACP

De politievakbond die ertoe doet: Op je werk, in Den Haag én in de rechtbank.

Bond voor politiemensen

De ACP is dé politievakbond die ertoe doet. Wij komen op voor jouw belangen . We zijn een netwerk van actieve en gepensioneerde (politie)professionals, verbonden in een vereniging. En met een gezamenlijk doel:

  • (Pro)actief opkomen voor de persoonlijke en gezamenlijke belangen van politiecollega’s;
  • Bijdragen aan een gezond en veilig politievak.

Veel van onze medewerkers hebben een achtergrond binnen de politie of het veiligheidsdomein,

En doordat onze vakbondsadviseurs en vrijwilligers dagelijks op de werkvloer komen, hebben we een goed beeld op wat er speelt.

De ACP is de belangrijkste onderhandelpartner van de werkgever. Onze bestuurders en beleidsmedewerkers hebben regelmatig contact met de politiek en de korpsleiding.

Als ACP-lid, kan je daar allemaal over meerpraten. We vragen jou actief om input via enquetes en ledenraadplegingen. En geven je de mogelijkheid om actief mee te besturen, in de eenheid of landelijk als  je daar behoefte aan hebt.

Via ons ledencontactcentrum zijn we dagelijks bereikbaar per telefoon of email om al je vragen over werk en inkomen bij de politie te beantwoorden. Onze juristen zijn zelfs 24 uur per etmaal bereikbaar.

Via ons tijdschrift Poltiebericht, via de website, de verschillende nieuwsbrieven en Social Media, houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het politievak.

En je gegevens? Die beheer je gewoon zelf via de inlogomgeving op Mijn ACP.

Waar wacht je nog op?

Word lid

Contributie
Rechtshulp
Haal meer uit je lidmaatschap