ACP en ARAG verlengen samenwerking

ACP en ARAG verlengen samenwerking

7 dec 2017, rechtshulp privé

De ACP en ARAG werken al sinds 2011 samen. Het laatste contract dat ARAG en ACP afsloten, was voor bepaalde tijd. Beide partijen hebben nu besloten de samenwerking voort te zetten en een contract voor onbepaalde tijd te tekenen. In dit contract is geen sprake van veranderingen in de polisvoorwaarden.

ACP-leden kunnen sinds 2011 bij ARAG terecht voor een rechtsbijstandverzekering tegen een scherpe premie. Deze verzekering biedt rechtshulp bij juridische vragen en dossiers in relatie tot privézaken. Ruim 40 procent van de ACP-leden heeft een polis lopen en is op die manier verzekerd van kwalitatieve rechtshulp bij onder andere consumentenzaken. ACP-vicevoorzitter Erwin Koenen: “Op die manier is ARAG een mooie aanvulling gebleken op het ACP-lidmaatschap waarmee je recht hebt op hulp als het gaat om werk en inkomen.” Naast rechtshulp privé biedt ARAG de mogelijkheid om je partner, die niet bij de politie werkt, voor werk en inkomen te verzekeren via de zogenoemde ‘partnermodule’.

Afgelopen maandag (4 december 2017) ondertekenden Erwin Koenen en Marc van Erven (CEO ARAG Nederland) het nieuwe contract. Van Erven: “ACP en ARAG vullen elkaar niet alleen goed aan, omdat ze aanvullende producten aanbieden. Ook kijken wij op dezelfde manier naar rechtshulp. Wij willen die toegankelijk en betaalbaar houden én samen met de klant/het lid werken aan een oplossing.” De ACP is blij met het tekenen van het contract. Koenen: “Op deze manier blijven we een uniek product aanbieden dat van meerwaarde is voor de leden van de ACP die besluiten er gebruik van te maken.”

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN