ACP-leden krijgen 15% korting op NTI-opleidingen

ACP-leden krijgen 15% korting op NTI-opleidingen

27 nov 2019, nti

Als ACP-lid studeer je bij NTI waar en wanneer het jou uitkomt én altijd met een flinke korting. Door de hernieuwde samenwerking tussen de ACP en NTI ontvangen ACP-leden nu een korting van 15 procent* op opleidingen van het NTI. Met ruim 600 opleidingen is er altijd één die bij jou past. Op Mijn ACP vind je een volledig overzicht van de beschikbare opleidingen en cursussen.

Van verschillende Master- en HBO-opleidingen tot cursussen die je misschien altijd al eens hebt willen volgen. Het aanbod van NTI is breed. Met flexibel studeren van het NTI studeer je op een manier die bij jou past en is het mogelijk om zelfstandig een erkende opleiding te volgen naast jouw drukke baan. Kortom, een opleiding die zich aan jóu aanpast.

Bijdragen aan vakmanschap

Politievakbond ACP zet zich in voor een gezond én veilig politievak. Bijdragen aan het vakmanschap van politiecollega’s en boa’s is daar een belangrijk onderdeel van. Met de hernieuwde samenwerking wil de ACP collega’s stimuleren zichzelf te blijven ontwikkelen.

Van HBO Integrale Veiligheid tot cursus Spaans

Niet alleen vakgerelateerde opleidingen behoren tot de mogelijkheid. Heb jij een uit de hand gelopen hobby? Of wil jij altijd al vloeiend de taal spreken in jouw favoriete vakantieland? Ook dan kun je terecht bij NTI en gebruikmaken van de speciale ACP-korting.

Meer informatie en aanmelden

Voor een volledig overzicht van het aanbod opleidingen en cursussen en de mogelijkheid om je aan te melden, kun je inloggen op Mijn ACP. Ook lees je hier meer over de korting en voorwaarden. Heb je andere vragen? Neem contact op met ons ledencontactcentrum via ledencontact@acp.nl.

* Als er al sprake is van een andere aanbieding of korting, dan krijg je 5 procent korting – in plaats van 15 procent – bovenop de desbetreffende aanbieding of korting. Voorwaarde om in aanmerking te komen voor korting, is dat je het bedrag dat samenhangt met de opleiding in één keer betaalt.

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN