Gesprek met kaderleden over overgangsbeleid

Gesprek met kaderleden over overgangsbeleid

9 apr 2019, cao

Als ACP hebben we via allerlei kanalen de reacties gezien en gelezen over het overgangsbeleid. Over de informatie van de gezamenlijke bonden zijn misverstanden en onduidelijkheden ontstaan en dat vinden we erg vervelend. In de afgelopen weken hebben wij veel vragen van leden beantwoord en aanvullende informatie gepubliceerd.

Dat is niet voorbijgegaan aan een betrokken groep kaderleden, die ook actief zijn op social media. Op maandag 1 april hebben de ACP en deze kaderleden elkaar gesproken over alle gevoelens en vragen die op de werkvloer spelen en de enquête die zij hebben gehouden en waarvan zij de resultaten nu verwerken. Er zijn de nodige vragen van de werkvloer voorgelegd waarop antwoorden gegeven zijn en waarover we de komende tijd ook zullen communiceren. Tijdens dat gesprek hebben we gesproken over hoe we verder moeten gaan met dit traject en de betrokkenheid van kritische kaderleden daarbij.

Op 11 april aanstaande komen de kaderleden van de eenheidsraden van de ACP naar het bondskantoor om o.a. over dit onderwerp te spreken. Ook de uitkomst van deze bijeenkomst zullen we gebruiken bij het vervolgtraject.

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN