Save the date: ACP ledendag op 11/12

Save the date: ACP ledendag op 11/12

20 aug 2019, ledendag

Kom woensdag 11 december ook naar onze jaarlijkse ledendag. Wij hebben weer een interessante dag voor je in petto met boeiende sprekers, uiteenlopende seminars en workshops. De ledendag heeft als thema ‘Non-stop verbonden’ en is voor alle ACP-leden die willen komen.

Dag en nacht, in het weekend en op feestdagen staan jij en je collega’s klaar voor de veiligheid in ons land. Zichtbaar op straat of achter de schermen. Werk dat mentaal en fysiek veel van je vraagt en invloed op je privéleven heeft. ‘Non-stop verbonden’ met het vak zou je kunnen zeggen. De seminars en workshops tijdens de ACP ledendag hebben daar raakvlakken mee. Wat staat er zoal op het programma?

Workshops

Seminars

Gastsprekers

Daarnaast hebben wij twee gastsprekers uitgenodigd. Arthur van der Vlies kreeg in 2009 te horen dat hij een posttraumatische stressstoornis (PTSS) heeft. Hij vertelt openhartig zijn verhaal. Over de slechte en goede momenten voorafgaand aan en tijdens zijn behandeling. En over hoe hij – na een lange weg – nu weer bij de politie aan het werk is.

Speciale gastspreker is Martijn Aslander. Hij is stand-up filosoof, schrijver en veelgevraagd spreker die zich naar eigen zeggen ‘veel bemoeit met de politie’. Met niet-alledaagse ideeën helpt hij zoeken naar oplossingen voor het capaciteitsprobleem bij de politie.

Aanmelden

Bovendien verzorgen wij deze dag een heerlijke lunch. Meer informatie over de (gratis) workshops en seminars staat op Acp.nl/ledendag. Daar kun je je ook aanmelden. Let wel: schrijf je snel in! Vorig jaar stroomden de aanmeldingen in rap tempo binnen, waardoor de workshops al snel vol zaten.

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN