Training leidinggevenden en coördinatoren over blauw vakmanschap en veranderen binnen de NP

Training leidinggevenden en coördinatoren over blauw vakmanschap en veranderen binnen de NP

1 jun 2019, scholing

Politievakbonden ACP én VMHP bieden samen met programma Blauw Vakmanschap de training ‘Duurzaam Verbeteren’ aan voor teamchefs, sectorhoofden én operationeel experts met leidinggevende taken. In deze training leer jij op een andere manier kijken naar het (politie)werk, jouw rol als leidinggevende en wat collega’s van jou mogen verwachten. Op 5 september gaan we van start met een pilot op de concernlocatie Politieacademie Apeldoorn.

De politie is er voor de burger én jouw werk doet er toe voor je collega’s, maar hoe zit het dan met jou? We zien de trend dat een leidinggevende of coördinator binnen de Nationale Politie steeds meer te doen heeft én steeds minder tijd heeft om na te denken. Politievakbonden ACP/VMHP en het programma Blauw Vakmanschap van de Politie bieden jou de kans om 1,5 dag met leidinggevenden en coördinatoren uit heel Nederland de tijd te nemen je verder te ontwikkelen.

Misschien loop jij rond met vragen als:

Wat jij van ons kunt verwachten?

In deze voor jou kosteloze training maak je kennis met de verandermethode Duurzaam Verbeteren en leer je vanuit jouw rol veranderingen in het politiewerk binnen jouw team op een andere manier te sturen en duurzaam te maken. Ook dagen we jou uit de bril van burgers en je collega’s op te zetten als je kijkt naar het politiewerk en verander-processen. De training wordt gegeven en begeleid door ervaren medewerkers van de Politieacademie en Vanguard Consult.

Wat de training jou oplevert?

Wat wij van jou verwachten?

Voor meer informatie over de inhoud van de training kun je hier (pdf) terecht. Aanmelden kan door een mail te sturen naar blauwvakmanschap@politieacademie.nl.

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN