prinsjesdag

Steun de politie

Jouw veiligheid is mijn werk. Wat is jou dat waard?

Steek onze politiemensen een hart onder de riem. Vul het formulier onderaan deze pagina in en laat een persoonlijk bericht achter! Wij publiceren een selectie van de reacties op onze website.

Trots op onze politiemensen

Onze politiemensen zijn er voor jouw veiligheid. Ze zijn waakzaam en dienstbaar. Redden levens en helpen. Treden op tegen geweld. Brengen slecht nieuws, sporen verdachten op. Reanimeren en bekeuren. Luisteren en handelen. Spreken aan op gedrag en komen op voor slachtoffers. Als het gevaarlijk wordt, stappen politiemensen naar voren als anderen een stap terugzetten. Zij hebben een hart voor hun vak en werken voor onze veiligheid. Zichtbaar op straat of achter de schermen.

Dat zijn onze politiemensen en daar zijn wij trots op!

 

Een greep uit de honderden steunbetuigingen

"Ondanks alle bezuinigingen en allerlei protocollen doet de Politie voortreffelijk werk. Jullie verdienen 100 % backup van de politici, het OM en de leiding. Zíj ondergraven het gezag van de individuele politieman- en vrouw. Meer mankracht is nodig om zichtbaar op straat te zijn!"

"De wereld op zijn kop! Hulpverleners worden slachtoffers! Dit asociale tuig moet gestopt worden, dus weg met vuurwerk, pillen en overmatig alcoholmisbruik. Ook zonder die rommel kunnen er leuke feesten gevierd worden!"

"Beste hulpverleners, het is ongelofelijk dat jullie tijdens het uitoefenen van je werk worden beledigd, bedreigd of worden aangevallen. Veel mensen leven met jullie mee en maken zich zorgen over de mentaliteit die sterk verslechtert. Ik hoop dat ondanks de magere straffen die hiervoor worden opgelegd tegen de daders jullie de moed kunnen blijven vinden om door te gaan."

“Zij zijn degene die ervoor zorgen dat ik ‘s nachts rustig kan slapen en overdag veilig over straat kan, maar zij zijn ook gene die altijd klaar staan voor een vraag of een helpende hand. Daar ben ik hen dankbaar voor.”

“Ik wil, met name in deze tijd, de politie een hart onder de riem steken. Ik heb zo veel respect voor deze mensen. Mijn moeder werkt zelf bij de politie en ik merk dat ze het moeilijk heeft want ook mensen die bij de politie werken zijn bang voor wat er in de wereld gaande is op het moment. Ze zijn (en voelen zich) ook erg kwetsbaar, maar ondanks alles blijven ze trouw hun werk doen. Waarom? omdat we niet zonder ze kunnen! En daarom: PETJE AF voor jullie.”

"Nu we zelf met de politie te maken hebben gehad weet je nu wat ze voor je betekenen. Bedankt voor de hulp!”

"Als slachtoffer van een gewapende overval heb ik het politiewerk (helaas) van nabij meegemaakt. Ik kan maar een ding zeggen: RESPECT”

"Ik heb diep respect voor onze politiemensen op straat! Zij lopen voorop in de strijd tegen criminaliteit. Ik snap tegelijkertijd dat er controle moet zijn op het politieoptreden om misstanden te voorkomen. Maar ik vind dat onze politiemensen wel wat meer beschermd en gesteund mogen worden. Als je als burger zorgt dat je niet op de verkeerde plek (lees: onlusten op straat) blijft hangen of de politie provoceert, kan je ook niets gebeuren! Tja, als je dan wel provoceert kan je gepakt worden en kan het fout voor je uitpakken (denk aan de rechtszaak betreffende de nekklem)."

"Ik steun dan ook vanuit mijn hart de politie op straat en met name de 2 agenten die (in mijn optiek onterecht) veroordeeld zijn i.v.m. de nekklem van Mitch Henriques. Ik wens deze 2 mannen, maar ook hun collega’s sterkte. Ik ben trots op ze!!"

"Ik ben blij dat er nog steeds zoveel geweldig gemotiveerde agenten op straat lopen. Ze zouden alleen minder papierwerk moeten doen zodat ze meer nog meer zichtbaar op straat aanwezig kunnen zijn. Maar ze zijn mijn helden. Staan altijd en overal klaar zodat wij veilig kunnen leven in ons landje. Daar mag best een goed salaris tegenover staan.”

"Mijn respect voor alle executieve politiemensen en AT personeel die zich inzetten voor ieders veiligheid en/of die hierin een ondersteunende en faciliterende taak hebben!!”

"We doen goed werk en ben blij, dat ik daar onderdeel van mag uitmaken!”

“Heel veel respect voor jullie werk. Werk regelmatig samen met een paar van jullie collega’s. Jullie nabijheid voelt als steun in dreigende situaties. Het is fijn om samen goed te kunnen overleggen, ook over zorg-zaken. Bedankt dat jullie er zijn!”

Laat hier jouw persoonlijk bericht achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Demonstratie

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN